Skip to main content
Our Story

Vi skriver sånger för våra städer

Och sänder radio för människorna som bor där

Vi startade som ett projekt med målet att skriva sånger för städerna och människorna som bor där. I en musikmix som är fylld med hopp och uppmuntran tar vi nu nästa steg som innebär radiosändningar.

Musik kan förmedla glädje, hopp och tro

Songs 4 the City bygger på goda värderingar

Den musik du lyssnar till i radiokanalen Songs 4 the City är buren av hopp, kärlek och tro. Målet är att ge ljus och värme oavsett hur omständigheterna ser ut runt omkring dig.

Våra målsättningar

Songs 4 the City har som mål att den musik som spelas ska vara upplyftande, ge mervärden och ingjuta hopp. Det som du hör emellan låtarna är det som handlar om livets mening, värderingar och tips på vad som kan ge dig överflödande liv.

För Folket

Vi är en musikkanal som sänder sköna hits blandade med covers och korta pratade inslag. Du kommer även att få lyssna till spännande livsberättelser på Songs 4 the City radio.

Konserter

Songs 4 the City är förutom radiosändningarna även ett musikprojekt. Kontakta oss om ni vill ha besök i form av musikkonsert eller liknande.

Värdegrund

Songs 4 the City bygger på kristna värderingar. Vi tror att varje människa har samma grundläggande okränkbara värde. Radiosändningarna administreras av föreningen Mission International.

Var med oss redan från början!

Lyssna och dela dina synpunkter.

Kontakta oss